DANMARK

CONNECTING CONSIOUSNESS

Velkommen til Connecting Consciousness Danmark - en non-profit indgang til den ny tids indre oplysning, alternative nyheder og inspiration.

Med denne platform rækker vi ud til dem, som er åbne over for at udforske politiske, samfundsmæssige, økonomiske, videnskabelige, religiøse, idéhistoriske og spirituelle sammenhænge ud fra en større opfattelse af virkeligheder.

 

Her bliver den skjulte del af visse virkeligheder, eksisterende uden for det almindelige menneskelige sansespektrum, til en naturlig del af realiteten. 

Den danske gren af Connecting Consciousness-fællesskabet er en organisk udløber af en bevægelse, der så sin begyndelse i 2011 i Storbritanien med 

Simon Parkes og hans første interviews.

Med sit banebrydende pionervirke arbejder Simon og resten af CC-bevægelsen for at udbrede videns- og visdomsaspekter om blandt andet menneskehedens åndelige, politiske og økonomiske vilkår.

 

CC Danmark tilslutter sig denne mission gennem sit bidrag til et forum for refleksion gennem individets egen suverænitet og skelneevne.

VELKOMMEN TIL CC DANMARK

Det er vores håb, at CC Danmark med denne hjemmeside kan være med til at bidrage til dette arbejde ved at sætte mainstream nyheder og mange almindeligt accepterede begreber ind i nye, og på mange måder uventede, sammenhænge.

 

Det danske initiativ drives -- som i resten af verden -- af en gruppe dedikerede frivillige ildsjæle med den tid og personlige ressourcer, de måtte have til rådighed.

Connecting Consciousness UK

Besøg den britiske CC hjemmeside, som bl.a. indeholder et omfattende arkiv over Simons interviews og radioshows, masser af inspirationslinks og meget andet.